STICHTING BOEK VAN ORANJEContact

LAAT EEN REACTIE ACHTER OF STEL UW VRAAG

Uw Reactie of Vraag?

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.160.29 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
dhr. M.P. de Nijs schreef op 18 september 2018 om 08:23:
Opmerking : Zonet heb ik een bestelling geplaatst voor 1 exemplaar. Uw site is erg mooi maar bij het invullen van de gegevens worden alleen hoofdletters geaccepteerd, je raakt dan in de war en daarna blijkt het adres met verkeerde hoofd- en kleine letters te staan. corrigeert u dit nog? (krijgt men bij verzending ook een track&trace code?)
Admin-antwoord door: Bart
Hartelijke dank voor uw bestelling. Het is inderdaad niet handig die hoofdletters, we gaan zien wat we er aan kunnen doen. De bestelling is onderweg en u ontvangt u t&t code per email
... Wissel deze metabox.
P kramer schreef op 27 juli 2018 om 12:37:
WanneEer wordt het boek geleverd .? Op de site staat levering omstreeks 20 juli , boek is aantal weken geleden betaald ,we leven nu 27 juli , nog steeds geen bericht o.i.d. Ik hoor graag van u .!
Admin-antwoord door: Bart
De boeken zijn inmiddels verkrijgbaar, het heeft even iets langer geduurd omdat de boekbinderij dicht was wegens vakantie.
... Wissel deze metabox.
Willem J.M. Levelt schreef op 15 juni 2018 om 13:24:
Beste mensen, donderdag was ik bij de aanbieding van de prachtige Nederlandse vertaling van het Oranjeboek. Ik was van plan dat te kopen, maar nu, twee dagen later, blijkt het er al niet meer te zijn in het Huis met de Hoofden. Kunt u me nog aan een exemplaar helpen? Met vriendelijke groet, Willem Levelt
Admin-antwoord door: Bart
Beste heer Levelt, wij zijn een beetje overvallen door het succes. Die nieuwe druk wordt midden juli uitgeleverd. U ontvangt dan bericht.
... Wissel deze metabox.